jueves, 22 de julio de 2010

Etapa 9: Split- Trogir.


Ens aixequem i esmorzem. Ens trobem amb en Xavi I la Marta, i anem a fer un cafè al bar del càmping. Estem una estoneta parlant i descobrim que són molt enrollats i que s’han fet un fart de viatjar per tot el món. Quina enveja!!, nosaltres tot just comencem a fer-ho. Ens donem els mails i ells continuen el seu viatge.

Visitem el centre de Split, que bàsicament consta del palau de Dioclecià, emperador romà que va perseguir als primers cristians i que va manar construïr el palauet per a retirar-s’hi en la seva jubilació! Està bastant ben conservat. És una visita amena; en un parell d’horetes dona temps a veure els temples i els carrers empedrats, estrets i alts que hi ha a l’interior de la muralla i que han sigut ocupats per cases de particulars.

Dinem i ara toca Trogir, un poblet petit que està a uns 20 km de Split i que el seu casc antic és petitet i molt compacte, com també ha passat a Split; els carrers són empedrats, estrets i alts. Té molt d’encant, són realment bonics, però es una mica més del mateix.
Tornem al camping, banyet i demà sera un altre dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario