lunes, 26 de julio de 2010

Etapa 11: Split


Avui toca fer una excursió a makarska, ciutat costera que està a una horeta del càmping, però finalment l’anul·lem. Decidim passar tot el dia a la bartola al càmping, sense fotre ni brot, per carregar les piles. Tanta activitat es va acumulant i acaba passant factura! Que si ferris, que si cotxe amunt cotxe avall, que si dromir malament, etc…… Necessitem vegetar! Durant tot el matí estem a la platgeta, dinem al càmping i a la tarda anem a donar un tomb per Split.
Sopem en una Konoba, un restaurant familiar, recomenat per la guia. L’Alba es fot uns nyoquis amb gorgonzola, tot i que es mor de ganes de canviar el formatge pel marisc, però no s’atreveix. Si li agafés l’al·lèrgia seriem pell de camell. I jo demano un Brodetto, tonyina rebossada amb una farina, acompanyada d’un caldo de peix, vi, espècies i patata. Els dos plats són molt típics d’aquí i encara que anem servits amb el tema del menjar, doncs cada tarda es fa un bon dinar pel dia següent, els devorem sense mirament.
Ja són les 12 de la nit, recorrem quasi tots el garitos de festa de la ciutat i no ens agraden gaire. Els llocs són força cutres, petits i tirant a “quillils”, rollo port de Tarragona, tant pel que fa a la música, l’ambient i la decoració. Ens fotem un cubatilla ràpid en un d’ells, on a l’Alba li claven 5 euros per un cubata que semblava un xupito (quatre d’ells no en farien un en qualsevol bar de Reus, però literalment!!!) i tornem al càmping a dormir; la festa ens ha decebut totalment. Ha sigut un dia molt tranquil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario