jueves, 22 de julio de 2010

Etapa 8: Zadar – Split


Deixem el càmping de Zadar, que Déu n’hi do!!!!! Ens claven 40 euros per nit per un tros de terra sense aplanar, amb pedra i plena de cigarres i bitxos varis, ni que fos el Ritz!!!!  Menys mal que no hem anat a un hotel, potser ens hauriem de quedar un mes fregant plats o prostituïnt-nos per les callejueles estretes del casc antic! Continuem el camí, i en tres horetes arribem a Split, temps en què l’Alba es va depil·lar les cames amb unes pinces pèl per pèl. El que fa l’avorriment del trajecte!!! Si es descuida fins i tot em depil·la els mugrons!
Ens instal·lem en el millor càmping que hem estat fins al moment; ho tenim tot a menys de 25 metres: dutxes, recepció, brossa…….. i fins i tot la platja de sorra, la única que hem trobat fins ara, i això que n’hem vist, però……………………., la sorra no és com la de casa, és literalment grava i de la grossa, de la que se’t clava als peus! Les fotos de les guies molt maques, però com donen pel sac les platges aquestes de roca i grava!
Mentre plantem la tenda, l’Alba va a demanar un martell porai i ves per on, quina casualitat!!!, li demana a un Català, en Xavi, un noi de Terrassa que amb la seva xicota, la Marta, fan un recorregut per tota Croàcia similar al nostre. Menys mal dels brico-consells d’en Xavi, que ens va donar unes nocions de com plantar els claus en un terra dur de collons, sinó encara estaríem picant. Tot i que anem ben equipats, encara s’han de pulir algunes cosetes… La Marta té el detallasso de regalar-li una revista “Cuore” a l’Alba. No sap el favor que li fa!!! Es passarà les següents dues hores sense aixecar els ulls de les seves pàgines. És el millor regal que li ha pogut fer a una lectora empedernida de la “Cuore” i amb mono de premsa rosa.
Després, anem a fotre’ns un banyet a la platja del càmping, des d’on s’observa un búnquer de la guerra. Ens eixuguem i seguidament toca un passeig ràpid pel petit poblet de Stobrec. Necessitavem un dia de relax.


No hay comentarios:

Publicar un comentario